4 jun 2014

NOTA INFORMATIVA DE LA REUNIÓ D'INGLÉS DEL 2 DE JUNY 2014


Benvolgudes/us mares i pares interessats en la extrescolar d'anglès, ens agradaria resumir una mica la reunió d'aquesta vesprada per a les famílies que no han pogut acudir.
Recentment l'enquesta pedagògica realitzada en el centre va demostrar que el màxim interès i preocupació de les famílies resideix en l'ensenyament d'aquest idioma en el col·legi i, encara que en una altra enquesta sobre les extrescolars la valoració d'aquesta activitat va ser bona en general, és un fet que nombroses famílies opten per realitzar aquesta extraescolar fóra del col·legi ja que qüestionen l'aprenentatge que ara s'ofereix en aquesta activitat.
Per aquesta raó, des de la comissió d'extraescolars del la Junta de l'AMPA i d'una comissió d'anglès creada a aquest efecte amb l'ajuda de mares del centre, s'ha dut a terme una valoració detallada de l'activitat d'anglès amb la finalitat d'estudiar la situació. Per açò i després de reunir-se amb les empreses i anar a veure com impartien les classes cadascuna d'elles, s'ha elaborat una extensa comparativa final de tres empreses que inclou: aspectes metodològics, preparació i origen del professorat, expectatives de titulació de nivell d'anglès dels alumnes, grau de motivació de l'alumnat, etc., i per descomptat l'aspecte econòmic. Per tot açò s'ha decidisc contractar amb una altra empresa diferent de l'actual, amb el màxim nivell de preparació del professorat, tot ell natiu britànic, que és capaç d'aconseguir amb una metología lúdica per als més xicotets (contacontes, jocs, cançons,etc.) i amb un alumnat molt motivat, un nivell A2 de coneixements d'anglès en acabar primària. I tot açò per un preu sensiblement menor al que actualment existia.
Esperant satisfer així a la majoria de les famílies tan sols cap que el centre puga col·laborar com sempre a fet a cedir els espais que es necessiten per a aquesta activitat cada vegada més demandada.
Una salutació

La comissió d'extraescolars-anglès

*PD: la pàgina web de l'empresa és http://www.thelearningbus.es
__________________________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario