13 jun 2014

NOTA ACLARATORIA EXTRAESCOLAR D'ANGLÈS

Benvolgudes famílies:

En relació al correu enviat per l'adreça de l'empresa Universal Idiomes, i a la inquietud que el seu contingut puga haver suscitat en algunes famílies, que potser no estiguen al tant de la situació, volem informar-vos per a la vostra tranquil·litat que:

1. En el treball que desenvolupa l'AMPA i les seues diferents comissions, participen, a més dels integrants de la junta, mares i pares que desinteressadament dediquen part del seu valuós temps a millorar i dur a terme nombroses activitats, de les quals totes i tots ens beneficiem. L'únic interès que ens mou és el dels nostres fills i filles.

2. Es va realitzar una valoració de l'activitat desenvolupada per Universal Idiomes i altres alternatives docents d'anglès. Objectivament l'opció triada per al pròxim curs compta amb els docents millor preparats i qualificats com així ho acrediten les seues titulacions, és un 10% més econòmica i prepara per a un major nivell de coneixement de l'anglès en acabar l'educació primària (nivell A2).


3. Respectem i valorem la professionalitat dels docents d'Universal Idiomes, però creiem que la moderna metodologia emprada per la nova empresa s'adapta millor a un ensenyament extraescolar on els xiquets deuen tenir experiències d'aprenentatge dinàmiques i agradables para d'aquesta forma aconseguir un millor aprofitament.


4. Som conscients que qualsevol canvi amb la intencionalitat de millorar té els seus riscos, però hem confiat en la capacitat de la nova empresa per a assegurar el treball  realitzat prèviament. Les seues referències són bones, entre elles la seua associació amb el British Council, com també ho han sigut les visites que hem realitzat a les seues classes.


5. Desitgem satisfer així a la majoria de les famílies i tan sols cal esperar que el centre puga col·laborar, com sempre ha fet, a cedir els espais que es necessiten per a aquesta activitat cada vegada més demandada.


Una salutació

La Junta de l'AMPA

No hay comentarios:

Publicar un comentario