26 may 2014

VESPRADES I ESCOLA D'ESTIU

Benvolgudes famílies ,
avui us escrivim per recordar-vos que demà , dia 25 de maig , finalitza el període per apuntar-se al mes de juny de les vesprades d'Estiu , que enguany es titulen " Maria i Roberto i El Llibre dels Portals " . Així mateix , volíem agrair-vos la gran acollida que ha tingut , i aclarir que per apuntar-se només al mes de setembre hi ha de termini fins al dia anterior alcomenÇament del nou curs escolar , és a dir fins el dia 2 de setembre
 
D'altra banda i davant algunes confusions que ens heu comunicat voldríem explicar-vos que el termini per apuntar-se a l'Escola d'Estiu ( mes de juliol ) " De Hollywood a Bollywood " es va obrir el dia 16 de maig fins el proper 22 de juny. I estem desitjosos de que els vostres  fills  i filles s'apuntin i gaudeixin del que hi passarà , doncs com alguns dels xiquets i xiquetes hauran contat tindrà una estreta relació amb els personatges de " Maria i Roberto " , encara que no surtin ells i no us puguem revelar més . Això si , dir-vos que com a nous atractius per a aquest any comptem amb Jocs en ANGLÈS ; EXCURSIONS SETMANALS * ; PISCINA GRAN i XICOTETA (per als més xicotets ) i Activitats d' HORT . A més , pel mateix preu s'ha inclòs MATINERA gratis .
 
GRÀCIES i esperem notícies vostres aviat!

+ INFO a: http://ampavgaos.wix.com/activitatvacacionals i en la reunió informativa que organitzarem a juny .
 
* 1)Juegos en Jardins de Monforte ; TOT el DIA + PICNIC : 2)Centre d'Educació Viària ( Sant Esperit ) ; 3)Ruta per SANT VICENT de LLÍRIA , 4)Parque ADAI i 5La Casa de la Màgia .



No hay comentarios:

Publicar un comentario