19 may 2014

Activitats CORALS de primavera

 
10 i 11 de maig, JUGUEM CANTANT. Cor Garbí i Coraletes del Baix Ebre en concert al Perelló (Baix Ebre). Estrena de la cantata “El viatge de la Llúcia”. Us enviem fotos del juguem.

-  30 de maig, a les 17:30, a la Parròquia de San Francisco Javier, Concert de Primavera. Cors d’Iniciació, Garbí, Mariola i Juvenil. Us donarem detalls i horaris complets més endavant.
      
-  6, 7 i 8 de juny, Intercanvi Coral del Cor Mariola amb la Coral “Cinc sisets” del col·legi Sant Josep Obrer de Palma de Mallorca. Visita a l’illa i concert conjunt de les dues corals.

-  1r,. 2n i 3r de primària, cantaran en concert durant la setmana cultural la cantata “El follet valent”. Cantata dramatitzada i acompanyada en alguns cants per piano, clarinet, guitarra, violí, violes. (TOTS ELS ALUMNES DEL COL·LEGI)

-  4t, 5é, 6é de primària, cantaran el concert durant la setmana cultural la cantata “El timbaler del Bruc”. Cantata dramatitzada per a dues veus i piano. (TOTS ELS ALUMNES DEL COL·LEGI)

-  Del 30 de juliol al 6 d’agost, alumnes del Mariola i del Juvenil participaran en “Europa Cantat Junior” a Bergen. Donaran els seus concerts i cantaran també junt a centenars de cantaires europeus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario