26 oct 2013

PROPOSTES PEL CAP DE SETMANA

PROPOSADES PER AL CAP DE SETMANA

  • De nou tenim l'espectacle *circense en el carrer que cada diumenge omple de color i alegria els parcs de capçalera i els jardins de Vivers.
Domingo 27 d'octubre a les 12:30h i a les 18:00h Juan Juanin en el Parc de Capçalera. A les 12:30h en Vivers Cano *Canyón.
L'entrada és gratuïta, però al final (o a meitat, o al principi) passen la gorra perquè pugueu valorar el treball dels artistes. La recaptació d'aquest Cabaret va destinada a recaptar fons per a les despeses generals del propi projecte de Teatre de Calle.
  • L'últim diumenge de cada mes no ens costarà gens dir que coneixem aqueix meravellós espai verd en el centre de la ciutat que és el Botànic de la Universitat de València
Unes visites gratuïtes que començaran en la mateixa porta per a descobrir els racons més interessants i conèixer la col·leció de palmeres, plantes endèmiques, hivernacles d'orquídies i falgueres, arbres centenaris, cactus impressionants, rocallas mediterrànies, un umbràculo. Però no solament quant a les plantes, també l'activitat del Jardí és molt extensa, i va des de la conservació en la didàctica, passant per la divulgació de la ciència i la recerca, detalls que no tothom coneix.

Les visites són a les 11:00 i 12:00 hores i són gratuïtes, només has d'abonar l'entrada al Jardí i et mostraran els racons més interessants del Botànic.

Inscripció a les visites gratuïtes: Els interessats es podran apuntar el mateix dia i per ordre d'arribada en *taquilla, en abonar l'entrada al Jardí. Hi haurà dues sessions, a les 11:00 i 12:00 hores. No es podrà reservar plaça prèviament.
  • El Taller Didàctic "MIQUEL NAVARRO EN LA COL·LECCIÓ DEL IVAM" que amb motiu d'aquesta exposició es realitzarà en el IVAM del 22 d'octubre al 16 de febrer de 2014, consistirà en una visita guiada i comentada a l'exposició i en el desenvolupament d'unes activitats didàctica.El taller didàctic, és gratuït, el seu objectiu se centrarà en el tractament d'elements escultòrics, en concret de les ciutats com un dels temes que s'ha convertit en una constant en la seua obra. A manera de joc interactiu amb diferents materials i peces amb diverses formes i grandàries els participants podran fer, construir, inventar i disposar els edificis i immobles d'una ciutat imaginada.
Dia de realització: Els diumenges està dirigit al públic familiar. Horari taller diumenges: 11:00 h., 12:00 h. i 13:00 hores. Passades d'accés: Arreplegar en recepció el mateix diumenge. A partir de les 10 hores que obri el museu es pot sol·licitar. No es fan reserves. Durada: aproximadament 1 hora. Grups: 25 persones cada sessió. Edat: a partir de 5 anys.


  • Del 3 al 9 de diciembre el valenciano barrio de Ruzafa tendrá en diferentes lugares y espacios actividades y sugerencias para pequeños, compartidas y también para mayores.

¿Y qué es lo que encontraréis durante estos días? Pues principalmente mucha diversión a través de propuestas de talleres de navidad reciclada, arte para niños, jazz para bebés, nuevas tecnologías… Debido a la enorme cantidad de ideas, os aconsejamos que consultéis el programa de Ruzafa Loves Kids en su web para conocer con exactitud tanto los lugares como los horarios. 
Lo que hay que saber
    • Edad: todas las edades.
    • Fecha: del 3 al 9 de diciembre.
    • Horario y precio: en función de la actividad. Muchas de las actividades requieren inscripción previa.
    • Lugar: distintos puntos del barrio de Ruzafa. Valencia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario