19 oct 2013

AVÍS DE L'AMPA: CONVOCATORIA D'ASSEMBLEA, RENOVACIÓ DE LA JUNTA

Bon dia,

D'acord als estatuts del AMPA, es requereix renovar els càrrecs de la junta directiva actual. S'ha establit com a data per a la realització d'assemblea ordinària el pròxim 6 de novembre a les 18´30h i assemblea extraordinària a les 19h.


  • Durant l'assemblea ordinària es presentaran informes sobre l'activitat realitzada pel AMPA durant l'any anterior i sobre l'activitat econòmica i balanç de comptes.
  • En l'assemblea extraordinària es votaran les candidatures que s'hagen pogut presentar fins a aqueix mateix dia per a conformar la nova junta directiva. Per a fer-ho tot més fàcil, la junta directiva sortint estarem encantades/us de acompanyar a la nova junta durant els primers mesos, si així ho desitja, perquè puguen fer-se càrrec a poc a poc de les seues noves responsabilitats.

La documentació informativa sobre el procés de conformació de la nova junta directiva (candidatures, terminis, formes....) la teniu penjada a la pàgina web. Us esperem el pròxim dia 6 de novembre per a continuar treballant juntes/us.


Us recordem que el AMPA és una associació sense ànim de lucre que funciona (millor o pitjor, sempre hi ha gustos...) gràcies al treball voluntari d'algunes persones i el treball remunerat (mai suficientment) de Katy.

Les retallades dels pressupostos públics en matèria d'educació posen més difícil el nostre treball atès que les AMPAS han deixat de percebre qualsevol tipus de subvenció per a recolzar el seu treball dins i fora de l'escola. En aquest moment es requereix de la implicació desinteressada del major nº de famílies possibles per a poder seguir gestionant les activitats extraescolars, activitats culturals, de conciliació, d'animació a la lectura, de defensa de l'ensenyament públic de qualitat, de l'ús del valencià,...., de les quals gaudim fins ara en el nostre centre escolar.

Per aquest motiu, és important comptar amb famílies que de forma voluntària dediquen una mica de temps a la gestió del AMPA, l'engegada de noves iniciatives, promoguen la participació en activitats reivindicatives,... Esperem que podeu participar!!!

Una salutació i, per favor, llegiu detingudament el document adjunt on expliquem el procediment de la renovació de la junta directiva actual.

NOTA: El mateix text us arribarà dilluns vinent a través de les vostres filles i fills.
.................................................................................

No hay comentarios:

Publicar un comentario