31 oct 2013

micromecenatge ESCOLA VALENCIANA

ESCOLA VALENCIANA FA UNA CRIDA SOCIAL PER AFRONTAR LA DIFÍCIL SITUACIÓ ECONÒMICA DE L’ENTITAT



“Els recursos que demanem són per revertir en la societat i garantir la defensa del valencià des de la base social. El valencià necessita el suport de totes i tots els qui ens estimem la nostra llengua”.



Hui a les 13:00 hores arranca el projecte de micromecenatge anomenat “Fes Escola Valenciana!”, una proposta per tal què la gent contribuesca econòmicament a fer viable el funcionament de les activitats que duu a terme l’entitat cívica de normalització i defensa del valencià a l’escola i al carrer.



Les contribucions econòmiques es realitzen mitjançant el web http://www.escolavalenciana.org/verkami .



Escola Valenciana té per objectiu reunir 60.000€ en els 40 dies que dura aquest repte de micromecenantge amb 12 paquets de recompenses diferents perquè la gent  trie en un ventall de possibilitats que van entre l’aportació de 10€ fins a 3.000€.



Aquest és el projecte de micromecenatge, anomenat Verkami, més important que s’ha llançat fins ara al País Valencià i l’entitat fa una crida social per tal de poder aconseguir l’objectiu marcat i mantindré actiu aquest moviment global de defensa del valencià , que ha esdevingut un grup de pressió constant i constructiu en la vida social, educativa i política valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario