4 mar 2013

RESUM REUNIÓ JUNTA 1/3/13


Hola mares i pares del Vicente Gaos, vos comente la reunió de la junta.

A la reunió es va incorporar Lola, una mare del grup d'infantil 5 anys B. Esperem que puga col·laborar. Hi érem cinc persones a la reunió.

Es tracta el tema del contracte de Tamara que s'ha solucionat definitivament. Continuarà com autònoma fent el teatre i ajudant en dansa, però ja no farà la matinera.

Cristina es reunirà amb el club de patinatge per vore com queda l'activitat l'any vinent. La proposta era que el grup d'infantil tinguera un hora setmanal, separat dels majors.

Hi han propostes de noves activitats extraescolars pel curs que ve que pareixen interessants. Una de música feta per la associació musical de Benimaclet, i un altra relacionada amb les matemàtiques. Però primerament s'ha de parlar amb la directora de possibles espais per a fer les activitats.

Hi han dos xarrades per a pares pròximament. Eixe mateix divendres sobre la llei Wert d'educació, de la qual vos informaré en una propera entrada, i el dilluns sobre tècniques d'estudi. Proposem que es faça un servei de guarderia.

Es parla de l'escola de pasqua que Pablo ha preparat i està enllistada. I també de les trobades que estem arreplegant la rifa i l'encomanda de samarretes. Comente que hem de buscar un taller per a fer eixe dia.

La propera reunió serà el dia 22 de març.

No hay comentarios:

Publicar un comentario