28 mar 2013

RESUM REUNIÓ JUNTA AMPA 22/3/2013

-->

Érem cinc persones a la reunió: Cristina com a secretaria, Ester, Lorena, Pablo i jo com a vocals de la junta. Comentarem de no fer més activitats que les programades, i que si no hi havia més col·laboració per part de la resta de mares i pares, deixar de fer activitats. No podem amb tot.

Estiguérem parlant vora 45 minuts sobre les extraescolars. Hem decidit que com els conters van ajustats, i l'Ampa ha de pagar una quantitat als conserges i a Katy per donar servei l'hora que els xiquets fan extraescolars, demanar a les empreses que fan les activitats una col·laboració. Es va tindre una reunió ja amb les responsables de patinatge, que diga'm no va ser massa cordial. Es planteja que fins i tots es podia canviar d'empresa. Esperem arribar a un acord.
Les empreses a més, s'hauran de presentar el dia de la festa de fi de curs i han de tindre una xarrada informativa amb les famílies.
Es comenta breument que la escola de pasqua que va justa d'inscripcions

Desprès parlarem de les trobades. Vaig comentar que s'havia recaptat 529 €. Que són significativament menys que l'any passat, un 31% menys. Es pot explicar per dos motius: la crisi que ens afecta, i per què hem canviat el sistema de repartiment de la rifa, és el primer any que són els pares/mares delegats de curs els que s'en carregen de fer el repartiment. En uns grups a anat molt bé com en infantil, i en altres com en primer i en sisé que no ha funcionat bé; referint-me als grups B. Però estem molt agraïts a tots els delegats per la seua col·laboració, i esperem que continue. És menys feina per a nosaltres i suposa la participació de més gent.
També les samarretes encomanades han segut menys. En total 16 samarretes. 20 menys que l'any passat. Farem un cartell per anunciar les trobades, i jo vaig proposar de fer com a taller un Bob Esponja de plastilina, que com no va agradar a tots es queda en l'aire.
El divendres 19 quedarem per a practicar el taller. Si algú vol ajudar a fer el taller queda convidat.

I vaig comentar que com a junta hauríem de prestar atenció especialment a la LOMCE. Entenem que es una llei perjudicial per a l'educació i per tant per als nostres fills, i hem de traslladar la informació i preocupació a la resta de mares i pares.

Per a finalitzar es va quedar en les següents dates de reunions:
  • 9 abril 20h
  • 26 abril 15´15h
  • 7 mayo 20h
  • 24 mayo 15´15h

    Quedeu també convidats a vindre. Salutacions

    Pedro Lacarra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario