9 sept 2013

AVISOS DE L'AMPA: NOVETATS

Bona vesprada!!!
Tenim molt bones notícies per a començar el curs escolar:
  •  ja us hem informat anteriorment sobre l'activitat de l'HORT ESCOLAR EN INGLÉS I EN FAMÍLIA, els dissabtes al matí, però us recordem que encara podeu apuntar-vos!!! Recordeu que no està inclosa la sol·licitud d'inscripció telemàtica.... les famílies que estiguen interessades a participar, han d'enviar-nos les seues dades al correo del AMPA (noms, cognoms i curs escolar dels menors, nom i cognoms de l'adult responsable, telèfon i email) abans del 15 de setembre.
  • hem ampliat l'oferta d'extraescolars incorporant l'activitat d'INICIACIÓ Al COR (per a alumnat de 3 i 4 anys d'Infantil), els dimarts i dijous de 16´30h a 17´30h. Ho impartirà el professorat de l'Associació Coral del col·legi. Atès que aquesta activitat s'ha organitzat a última hora, la inscripció es farà directament en el despatx del ampa o mitjançant correu al *ampa, aportant la fulla emplenada amb les dades de domiciliació bancària per a fer-se sòcia del *AMPA (que ja us enviem al juny i juliol). El termini finalitza igualment el 15 de setembre!!!
  • La Festa de benvinguda al col·legi, la realitzarem el dia 20 de setembre, en horari de 18 a 21h. El AMPA convidarà amb begudes i aperitius i sortejarem 5 E-READERS (o *ebooks o com se anomena....) i una motxila entre les famílies socias!!!
I recordeu que tot el que fa el AMPA pot fer-se gràcies al treball de Katy i a la col·laboració desinteressada d'algunes famílies,.. sempre insuficients para tot el que ens agradaria fer!!!
Us demanem que enguany cerqueu algun temps lliure per a dedicar-li-ho al *AMPA i participeu en la Junta Directiva. D'aquesta forma, podrem fer sentir la veu de les famílies més i millor!!!
Si voleu participar en la Junta Directiva, podeu passar-vos per la pròxima reunió que celebrarem el dia 11 de setembre o bé, enviant un email amb les vostres dades i disponibilitat al *AMPA.
......................
Buenas tardes!!!
Tenemos muy buenas noticias para empezar el curso escolar:
  • ya os hemos informado anteriormente sobre la actividad del HUERTO ESCOLAR EN INGLÉS Y EN FAMILIA, los sábados por la mañana, pero os recordamos que aún podéis apuntaros!!! Recordad que no está incluida la solicitud de inscripción telemática.... las familias que estén interesadas en participar, deben enviarnos sus datos al email del AMPA (nombres, apellidos y curso escolar de los menores, nombre y apellidos del adulto responsable, teléfono y email) antes del 15 de septiembre.

  • hemos ampliado la oferta de extraescolares incorporando la actividad de INICIACIÓN AL CORO (para alumnado de 3 y 4 años de Infantil), los martes y jueves de 16´30h a 17´30h. Lo impartirá el profesorado de la Asociación Coral del colegio. Dado que esta actividad se ha organizado a última hora, la inscripción se hará directamente en el despacho del ampa o mediante correo al ampa, aportando la hoja cumplimentada con los datos de domiciliación bancaria para hacerse socia del AMPA (que ya os enviamos en junio y julio). El plazo finaliza igualmente el 15 de septiembre!!!
  • La fiesta de bienvenida al colegio, la realizaremos el dia 20 de septiembre, en horario de 18 a 21h. El AMPA invitará con bebidas y aperitivos y sortearemos 5 E-READERS (o ebooks....) y una mochila entre las familias socias!!!
Y recordad que todo lo que hace el AMPA puede hacerse gracias al trabajo de Katy y a la colaboración desinteresada de algunas familias,.. siempre insuficientes para todo lo que nos gustaría hacer!!!
Os pedimos que este año busquéis algún tiempo libre para dedicárselo al AMPA y participéis en la Junta Directiva. De esta forma, podremos hacer oír la voz de las familias más y mejor!!!
Si queréis participar en la Junta Directiva, podéis pasaros por la próxima reunión que celebraremos el dia 11 de septiembre o bien, enviando un email con vuestros datos y disponibilidad al AMPA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario