17 sept 2013

AVISOS DE L'AMPA: ACTIVITATS PER FER EN FAMÍLIA

PROPOSADA D´activitats per a fer en família en horari NO escolar i GRATUÏTES!!!
 
- *MOSTRA INTERNACIONAL DE MIM A SUECA. durant la setmana del 16 al 22 de setembre, en horari de tard/nit, en el carrer, en les sales..... mereix la pena veure algun dels espectacles que s'ofereixen per a gent menuda i adulta!!! Cerqueu programació en la web!!!
 
- en el CENTRE CULTURAL DE LA BENEFICÈNCIA, Al COSTAT DEL *IVAM, *CUENTACUENTOS, TEATRE... INFANTIL, TALLERS DE MANUALITATS,... ELS DISSABTES I DIUMENGES AL MATÍ. Més detalls en la web!!!
 
- En la FNAC, dissabtes i diumenges al matí, tallers i pel·lícules per a públic infantil
 
- Visita cultural a Requena, vila històrica a 60km de valència, on pots gaudir de passejar pels seus carrers de pedra, accedir al castell rehabilitat, visitar les coves subterrànies construïdes pels seus habitants durant l'edat mitjana i on guardaven els queviures en èpoques de sequeres o guerres, (blat, oli, va venir....)
 
.....................
 
Propuesta de actividades para hacer en familia en horario NO escolar y GRATUITAS!!!
 
- MOSTRA INTERNACIONAL DE MIMO EN SUECA. durante la semana del 16 al 22 de septiembre, en horario de tarde/noche, en la calle, en las salas..... merece la pena ver alguno de los espectáculos que se ofrecen para gente menuda y adulta!!! Buscad programación en la web!!!
- en el CENTRO CULTURAL DE LA BENEFICENCIA, AL LADO DEL IVAM, CUENTACUENTOS, TEATRO... INFANTIL, TALLERES DE MANUALIDADES,... LOS SÁBADOS Y DOMINGOS POR LA MAÑANA. Más detalles en la web!!!
- En la FNAC, sábados y domingos por la mañana, talleres y películas para público infantil
- Visita cultural a Requena, villa histórica a 60km de valencia, donde puedes disfrutar de pasear por sus calles de piedra, acceder al castillo rehabilitado, visitar las cuevas subterráneas construidas por sus habitantes durante la edad media y donde guardaban los víveres en épocas de sequías o guerras, (trigo, aceite, vino....)

No hay comentarios:

Publicar un comentario