22 jul 2013

AVÍS DE L'AMPA: NOVA ACTIVITAT EXTRAESCOLAR, FESTA BENVINGUDA...

Bones i caloroses vesprades...
Volíem informar-vos de quatre noves notícies per al nou curs escolar:

  • les llistes provisionals de l'alumnat inscrit a activitats extraescolars es publicaran a mitjan setembre.
  • també al setembre serà el 2º termini d'inscripció en activitats extraescolars (1 al 15 de setembre)

  • el 20 de setembre us convoquem a la festa de benvinguda al nou curs escolar!!!! Per a reprendre força i energia!!!

  • Us informem d'una nova activitat extraescolar molt interessant, divertida i diferent: HORT ESCOLAR EN INGLÉS I EN FAMÍLIA!!! Es realitzarà els dissabtes, en horari d'11 a 13h. i el preu aproximat serà de 30 euros. Podrà assistir alumnat del col·legi en companyia d'un familiar adult (mare, pare, oncle, àvia,...). Engegarem l'hort escolar, plantarem llavors, regarem, i ens assabentarem de molts temes relacionats amb l'agricultura, el consum responsable, les tradicions de l'horta valenciana,.... QUE US SEMBLA??? Aquelles famílies que estiguen interessats/as a participar, que ens faciliten nom de la persona adulta de referència, telèfon, correu, dades de l'alumne/a (edat, curs, nom)... i us convocarem a una reunió informativa al setembre!!!
...............................

Buenas y calurosas tardes...
Queríamos informaros de cuatro nuevas noticias para el nuevo curso escolar:

  • las listas provisionales del alumnado inscrito a actividades extraescolares se publicarán a mediados de septiembre.
  • también en septiembre será el 2º plazo de inscripción en actividades extraescolares (1 al 15 septiembre)

  • el 20 de septiembre os convocamos a la fiesta de bienvenida al nuevo curso escolar!!!! Para retomar fuerza y energía!!!

  • Os informamos de una nueva actividad extraescolar muy interesante, divertida y diferente: HUERTO ESCOLAR EN INGLÉS Y EN FAMILIA!!! Se realizará los sábados, en horario de 11 a 13h. y el precio aproximado será de 30 euros. Podrá asistir alumnado del colegio en compañía de un familiar adulto (madre, padre, tío, abuela,...). Pondremos en marcha el huerto escolar, plantaremos semillas, regaremos, y nos enteraremos de muchos temas relacionados con la agricultura, el consumo responsable, las tradiciones de la huerta valenciana,....  QUE OS PARECE??? Aquellas familias que estén interesados/as en participar, que nos faciliten nombre de la persona adulta de referencia, teléfono, correo, datos del alumno/a (edad, curso, nombre)... y os convocaremos a una reunión informativa en septiembre!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario