22 jul 2013

INTERCANVI DE LLIBRES


Es va fer el intercanvi de llibres en el Vicente Gaos, segons el procediment que s'havia previst.
Va ser el 15,16 i 17 de Juliol, de 12 a 14:30 h
En el intercanvi de llibres participaren 9 famílies que aportaren en total 30 llibres.
A més hi hagueren famílies que donaren desinteressadament els llibres. No sabem exactament quantes, però de segur que més de cinc.
Les famílies que participaren se'n dugueren 19 llibres.
En la venda de llibres participaren en total 3 famílies, que se'n dugueren 8 llibres. Vingueren més persones però no trobaren els llibres que buscaven.
I han sobrat llibres, aproximadament en tenim: 1 llibre de primer, 3 de segon, 13 de tercer, 1 de quart, 5 de cinqué, 4 de sisé. Que es poden oferir en setembre, o guardar per al curs vinent.
El procediment ha funcionat bé. No hi hagut queixes, ni problemes. És un èxit en quant als llibres intercanviats, més d'un 60%. Excepte algun cas puntual, la resta de les famílies volien i pogueren intercanviar els llibres.
La participació ha segut baixa. Possiblement per ser la primera vegada, per no estar les famílies preparades, i per les dades. Però ja ho esperàvem. Un dels objectius era que servira per donar a conèixer l'activitat per al curs següent. Dir que les persones que han participat ho han fet amb ganes, ho estaven esperant.
La participació en el tercer dia ha segut particularment baixa. No entenem el perquè. Han quedat llibres en bones condicions que poden ser utilitzats.
Volem que la iniciativa tinga continuïtat en el futur. I esperem que cada any funcione millor i tinga més participació.
Per a qualssevol suggeriment que en tingueu poseu-se en contacte amb nosaltres.


Pedro Lacarra.


No hay comentarios:

Publicar un comentario