1 jun 2013

NOTICIES DE L'AMPA. SENSE SUBVENCIONS.

Ara es temps d'activitats a L'Ampa: les vesprades d'estiu, que comença ja el dilluns, l'escola d'estiu, la festa fi de curs, la resolució del concurs de contes,..Us animem a participar i ajudar, ho necessitem!

Enguany no han eixit les subvencions que donava conselleria. Així que caldrà ajustar bé els preus, no ens queda més remei, per no tindre pèrdues. Estem davant una nova situació econòmica i hem d'adaptar-se.

També volem aconseguir posar el toldo al pati per l'estiu. Ara en un cole de  San Antonio de Benageber desprès de mobilitzar-se tots els pares i eixir al periòdic Levante han aconseguit que l'ajuntament els posara el toldo. Hi ha moltes dificultats: conselleria no deixa per qüestions de seguretat i l'ajuntament no el financia. El toldo és important per què fa molta calor i els xiquets i xiquetes necessiten una ombra. Si teniu idees al respecte, de tipus de toldo, podeu comunicar-nos-les.

Volem iniciar un programa d'intercanvi de llibres de text. Des de l'ampa pensem que és una activitat interessant. Es fomenta la conservació del medi ambient, l'educació dels alumnes en el tracte als llibres i per supost l'estalvi de diners. Esteu atents, i esperem que funcione bé.

Salutacions,

Pedro Lacarra

No hay comentarios:

Publicar un comentario