18 feb 2013

RESUM REUNIÓ JUNTA AMPA 15/2/13


Voldria a partir d'ara contar-vos els assumptes que tractem en la junta i com anem funcionant. Pense que és de interes per a tots, i que hem d'esforçar-nos per comunicar-nos i formar veritablement una comunitat.
Ací al blog donaré la meua visió personal. En la web penjarem prompte les actes oficials. Però este espai pot ser de participació i opinió de tots, mares, pares, mestres, alumnes, -el blog és de tots- podeu contestar a les entrades o enviar una carta a l'Ampa i la publicarem amb gust.
M'agradaria des de ja reivindicar el diàleg com la forma d'avançar i superar-se. Pense que u dels mals del país que vivim és la falta de diàleg constructiu. En aquesta societat que tenim que no escoltem, que cridem, que n'hi ha, per exemple, ministres que fan lleis tan importants com l'educació sense parlar, sense consensuar, em pareix fonamental el aprendre a conversar. Però ja aprofundirem sobre el tema.

Ara a la junta som cinc persones les que estem actives, anem a les reunions i participem habitualment. Realment estem en mínims; esperem que us aneu animant a participar. Però ja anirem, també, comentant la situació en la que es trobem.
En la reunió del dia 15 parlàrem de diversos assumptes. De la monitora Tamara que no seguirà en la matinera, sí fent el teatre, encara que ja no la contractarà directament l'Ampa. També tindrem una alumna en pràctiques, Sonia, que estarà aprenent i ajudant a Katy.
Es va tractar la organització de la escola de pasqua, que està portant Pablo, i va presentar les activitats i la varietat de possibilitats i preus per apuntar-se. Inma va informar que començarà el concurs de contes, i farà falta voluntaris per al jurat. També que queden quatre o cinc familíes per pagar les activitats municipals.
També de les trobades, que les tenim ja prop. Ara es tracta de repartir la rifa i les samarretes. La rifa en la majoria de grups la repartiran els pares o mares delegats, que amablement s'han prestat, en els altres grups si són dels B els repartirem en sobres mitjançant el tutor/a i als que queden dels A podran comprar-la directament al despatx de l'Ampa. I les samarretes ja són a la vostra disposició per a encomanar-les. Recordar que és la manera que tenim de finançar les trobades. També vaig entregar diversos materials que ens havia donat la CAPPEPV per l'Ampa i per el centre: calendaris, un auca commemorativa dels 25 anys de les trobades, cinc dvd's documentals de escriptors valencians, cd's de la gira de 2011, dos còmics.
Fins la propera,
Pedro Lacarra (vocal de la junta)

No hay comentarios:

Publicar un comentario