6 may 2012

Ajuda al Taller de les Trobades


Com en darreres edicions de les trobades, el col•legis participen muntant un taller de treballs manuals per als xiquets i xiquetes, treballs senzills i enginyosos fets amb materials reutilitzats.
Enguany, la Junta de l’Ampa del C.P. Vicente Gaos ha triat un taller de bestioles, insectes, vaixells, avions…fets amb les closques o corfes de les nous.
El taller, ha d'estar atés per tres o quatre pares i mares per explicar com es fa el treball manual, començarà a les 11 del matí i finalitzarà cap a la 1,30 de la vesprada.
Com ja sabeu tot açò és voluntari i només amb els membres de la Junta no som prou per poder responsabilitzar-nos del taller. Necessitem persones per poder atendre el taller al llarg del matí. Farem torns d'una hora perquè tothom puga atendre el taller i anar a visitar la resta dels taller de la Trobada.. D’aquesta manera tots podrem gaudir amb els nostres fills i filles de la trobada.
Si voleu quedar-se a dinar es faran paelles. En teniu que apuntar-se abans del dia 8 i pagar el mateix dia, uns 5 €. I si menjeu nous, ja sabeu, guardeu les corfes i les porteu al taller.

Ací en teniu les manualitats que podrem fer amb les nous:







No hay comentarios:

Publicar un comentario